Често постављена питања

Који је век трајања Кармод монтажних зграда?

Монтажне конструкције су дугог живота и могу се безбедно користити око 50 година. Ветар, снег, киша, влага су фактори који могу утицати на живот. Потребно је одржавати зграде као и друге врсте зграда.

Од којих материјала су изграђене монтажне структуре? Које су карактеристике?

Кармод монтажне зграде произведене су у савременим постројењима са системом безшивног навоја. Савијени спојеви су јачи и сигурнији од завареног система. Погрешно извођење је минимално. Метални лим, ЕПС и цементна плоча су главни материјали које користимо у нашој производњи. Такође користимо производе од стопроцентно нерђајућег челика. Вањски панели су направљени од 2 различита типа као што су Цемент плоча - стиропор - Цементна плоча и Метални лим - Стиропорни челични лим и имају високу брзину изолације. Робне конструкције произведене су са системом вијка и произведене у аутоматским машинама за обраду ваљака. Колоне и крстасти спојеви кровних конструкција се производе са статичким прорачуном наших инжењера према условима места на којима ћe бити изграђене. За кровну облогу, поцинчани лимови се користе као стандардни производ. Материјали као што су ОСБ, мембрана и шиндра могу се применити по захтеву. Стаклене палете и балконска врата су ПВЦ столарија двоструко застакљена. Kao унутрашња врата користе сe америчка панелна врата. Сви материјали који се користе за електричне и санитарне инсталације су према стандарду ТСЕ и сви имају сертификате и гаранцијске исправе.

Могу ли се монтажне куће расклапати и склапати на различитим локацијама?

Да, то је могућe. То само захтева трошкове демонтаже, трошкове поновне инсталације, трошкове сликања и трошкове санитарних инсталација. Ако је потребно, могућe је направити амандман у зградама.

Да ли су Кармод монтажне куће отпорне на земљотресе или ветрове?

Монтажне зграде отпорне су на брзину ветра 7,5 и 80 км / х. Узимајући у обзир временске и климатске услове места на којем ће се куће градити, у могућности смо да испоручимо наше монтажне производе на било које место у свету.

Да ли је монтажним кућама потребно одржавање?

Као што је потребно за било коју врсту зграде, одржавање је неопходно и монтажним зградама. Монтажне зграде се формирају из комбинације различитих врста материјала. Сви ови материјали имају различите степене експанзија. Пукотине између панела могу се појавити због оваквих разлога. Пукотина се ипак могу поправити мастикалним материјалом и бојом.

Каква је топлона и звучна изолација монтажних кућа?

Кармодови монтажни спољашњи зидови дебљине 10 цм са системом страфор. Имају више топлотне и звучне изолације од конвенционалне бетонске зграде. Стаклена вуна и камена вуна која се користе у зидовима и кровним панелима обезбеђују висок степен изолације.

Да ли је могуће применити било који пројекат на монтажним кућама?

Можете доћи до нас властитим дизајном и цртежима и заједно можемо прилагодити пројекат изградње у оквиру наших производних ограничења, нпр. димензионалних ограничења нашим стандардним панелизованим системима. Наши представници ће вам помоћи да креирате префабриковани дизајн зграде који најбоље одговара вашим потребама.

Kakva je proizvodnja i montaža montažnih konstrukcija?

Време производње стандардне градње под нормалним условима је недеља дана. У зависности од временских услова, наш тим за монтажу је у стању да изгради 20-25 м2 једноспратних кућа и 15-20 м2 двоспратних кућа на дан. По завршетку инсталације, поступак бојења може бити завршен у року од 1-3 дана. Уз добро планирање, за кратко време, можете се населити у зграду у року од месец дана.

Да ли је могуће направити модификације на монтажној згради?

Наше монтажне куће су изграђене према статичкој структури и у зависности од временских и климатских услова места на којима се граде. Под условом да задржите статичку структуру зграде, у могућности сте да извршите измене. Препоручујемо да ступите у контакт са нашим продајним департманом за ваш модификациони план.

Kоја врста земљишта је неопходна за изградњу монтажне куће?

Под би требало да буде ширине 30 цм на свакој страни куће. Висина тла би требала бити 25-30 цм. Тешка бетонска подлога, која се користи за бетонске зграде, није неопходна. Током фазе потписивања уговора, купцу дамо конкретни план. Наши купци би требали припремити бетонски под који је у складу са тим планом пре изградње.

Који су услови гаранције и период монтажних кућа?

Наш гарантни период је 1 година само ако је ради о грешкама у производњи и монтажи које су у складу са нашим општим условима нашег уговора. Кармод је лидер и пионер компанија у сектору за након продаје услуга. Наша продајна услуга је увек са вама.

Који се материјал користи за кров у монтажним конструкцијама?

Што се тиче кровне облоге, природни трапезни левани кров, обојени трапезни лим, плочасти лим са металних плоча могу се наносити на металне слеме. Такође се могу применити и на ОСБ материјал. Осим тога, сендвич панели и шиндре су доступни.

Могу ли се применити керамика и плочице у влажним пределима монтажних кућа?

На влажним подручјима, зидови се прекривају гипс плочама. Керамика се може наносити и гипсом и мрежицом. Пре наношења керамике на подлогу, хидроизолација се мора обавити цементном завршном обрадом.

Да ли сте у могућности монтирања монтажне куће свуда?

Кармод тренутно извози у готово 90 земаља широм света. Наш производни тим води рачуна о временским условима, оптерећењу снега и ветра, па тако и локацији где ће се вршити градња. У складу са свим овим производња / монтажа се може започети.

Да ли морам имати грађевинску дозволу за градњу монтажне зграде?

Општина је у надлежности да гради зграду. За добијање дозволе, архитектонски план, електрични план, механички план и земаљско истраживање треба да буду попуњени од стране купаца. Ако је потребно, можемо обезбедити статистичке прорачуне објекта. Дозволе и законске надокнаде треба преузети сам корисник. Ако је локација на којој се објекат гради унутар општинске зоне, онда је потребна дозвола.

Колико спратова може имати монтажна зграда?

Можемо изградити двоспратне куће са монтажном технологијом и троспратне зграде са технологијом лаког челика.

Које су одговорности клијента при куповини монтажних кућа?

"-За подни бетон, жичана мрежица са железном шипком 30 цм базе_x000D_ -Ископине и уређење простора_x000D_ -Клопна и зидна облога (кошуљица, керамика, плочице и ламинатни паркет)_x000D_ - Спољне везе (електрицитет, канализација и чиста вода)_x000D_ -Примери и дозволе од провинција"

Да ли је могуће изградити монтажну структуру као додатни стан на бетонској згради?

Може се градити на једноспратној бетонској згради. Доња зграда мора имати чврсти и равни под. Такође доња зграда не може имати димњак. Није безбедно инсталирати димњак због ризика од пожара и водоотпорни систем.

Како користити грејање и хлађење у својој монтажној кући?

У зимском периоду се лако можете загрејати пећима, клима уређајем, природним гасом или електричним грејачем, а лети можете хладити своју собу клима уређајем.

Како преносити монтажне куће?

Превоз монтажних зграда управљају камиони, приколице, бродови, возови и авиони за превоз терета.

"Које су предности монтажних кућа? "

Монтажне куће су произведене за све врсте употребе и намене. Они су практичне и брзе за уградњу модула. Са флексибилном структуром, отпорне су на земљотресе и нагиб земљишта. Прерачунане куће се производе према свим климатским условима. Имају супериорне карактеристике са другим структурама за топлотну и звучну изолацију. Могу се изградити у кратком времену без штетног окружења и без загађења. Израђен су у складу савременим и историјским новитетима. Отпорни су на ватар. Опционо, монтажне куће могу се демонтирати и бити инсталиране на другом месту.

Која су решења за монтажне куће у хладним пределима?

Спољни зидни панели и кров се могу модификовати према временским и климатским уветима с ТС 825 нормама.

Тачке које треба узети у обзир при куповини монтажних кућа?

"• Поузданост компаније је веома важна. • Извођење радова, након продајне подршке, корпоративности и квалитета људи са којима послујемо, веома је важно. • Квалитет материјала и сертификати квалитета су веома важни. • Разговарајте са компанијом. Будите сигурни да су стручњаци • Прегледајте детаље уговора. • Уверите се да компанија поседује професионални тим у производњи, инсталацији и сервису после продаје У случају проблема након инсталације, уверите се да компанија може брзо решити проблем и одговорити на ваша питања. """

Како одредити цене монтажних кућа?

Квалитет и дебљина челичне конструкције, дебљина и квалитет материјала који се користе у зидним панелима, кровна изолација, квалитет прозора. Додатни материјали за изолацију у зидовима и крову могу утицати на цену.

"Која су подручја коришћења монтажних кућа?"

Куће, виле, канцеларије, социјално становање, социјални објекти, градилишта, кафетерија и спаваоница, монтажна фабрика и хангари.

Које су техничке карактеристике кабине и од чега су направљане?

"Кармод производи кабине у четири различита типа: ЦТП кабина, израђена је од полиестерских и полиуретанских панела фиксираних заједно са стакленим влакнима између њих покривених гелним премазом са вањске површине. Захваљујући пуном густином употребе сировина, обезбеђени су одличан звук и термо изолација. АБС кабине; Кармод је прва компанија у Турској која производи кабинове АБС са комбинацијама двоструког полиуретанског зида. Панел кабина; израђена је од комбинација челичних плоча + ЕПС + ПВЦ слојевитих панела. Градска кабина; је израђена од челичне конструкције са ЕПС-ом као изолационим материјалом између унутрашњих и спољашњих зидова од цементних плоча. """

Da li su naše kabine otporne na vetar?

Наше кабине могу се одупрети брзинама ветра до 80 км / х у случају да су правилно причвршћене на тлу.

Да ли кабине захтевају посебну пажњу?

Чишћење површине кабине Кармод је веома једноставно, како унутар тако и споља. Унутрашњост се може очистити мокрим пешкиром без изазивања деформације. Спољашњи делови се могу очистити четком. Силицијум треба обновити. Ако се појави као резултат спољашњих фактора. Лампе се лако могу очистити традиционалним материјалима за чишћење.

Да ли су кабине отпорне на топлоту и звук?

Наше кабине могу издржати све деформације између -30 Ц и +60 Ц. Грејац или клима уређај се могу користити за регулисање температуре унутар. Изолација се постиже путем убризгавања полиуретанске пене од 35 мм (40 кг / м³) између зидних панела.

Могу ли се кабине производити у различитим величинама?

Кабине се производе по систему калупа са фиксним величинама. Величине кабина могу се променити у складу са захтевима купца. Величина кабине ЦТП и града може досећи до 50 м².

Колико људи може да стане у стандардну кабину?

Наше кабине се граде у димензијама од 2 м² по особи. Наш специјализовани тим за продају ће Вам помоћи да изаберете одговарајућу кабину ако их обавестите о намени и броју особина за које су кабине намењене.

Која врста подлоге је потребна за кабине?

Тло мора бити глатко или ce треба припремити бетонско тло дебљине 10 цм. Пожељно је оставити довољно простора у угловима како би кабина била усидрена на земљу.

Који су услови гаранције и понуђени период?

Његова важност да се производ користи у складу са корисничким приручником и условима наведеним у понуди. У случају да се узимају у обзир закашњења, период гаранције је 1 година од дана усаглашавања.

Како је обезбеђено грејање и хлађење?

Наше кабине уживају у високом нивоу топлотне изолације. Унутрашња температура може се лако регулисати АЦ-ом или било којим другим електричним уређајем.

Каква је пошиљка?

Пошиљка се може вршити у различитим врстама возила. Кабине веће од 270x750цм испоручују се као демонтиране и састављене на сајту од стране специјалних тимова Кармод.

Које су спецификације контејнера и од чега се гради?

Главна конструкција је израђена од галванизованих челичних профила повезаних са другима помоћу завртњева и матица система покривених изолираним сендвич панелима. Сви метални делови су обојени. Кармод је једина компанија у Турској која користи систем од 125 мм. У поређењу са својим конкурентима, Кармодс производи обезбеђују енергетску ефикасност до 60% са зидом од 50 мм и ПВЦ-ом. Под је прекривен цементном плочом и пвц-ом. Унутрашња врата су израђена од МДФ-а. Захваљујући смањеној емулзији угљеника у својим производима контејнер, Кармод је производ који је пријатељски прилагођен околини.

Да ли је контејнер отпоран на ветар?

Може издржати ветар до 80 кв / х ако је правилно фиксиран на земљу. Што се тиче наших везаних контејнера, наши инжењери изводе све потребне статичке прорачуне за могуће екстремне временске услове у региону и узимају га у обзир пре производње.

Да ли контејнер захтева посебну пажњу?

Ако се прате основни услови употребе, посебна пажња није потребна.

Kако се постиже термо и звучна изолација?

Висок ниво топлотне и звучне изолације обезбеђен је захваљујући Кармодовим сендвич зидовима и кровним панелима од 125 мм. У поређењу са другим производима исте категорије контејнери нове генерације Кармод-а 60% више уштеде енергије. Кармодове нове генерације контејнера увек победе.

Да ли су ови контејнери произведени само у стандардним величинама?

Наши контејнери су произведени на најбољи начин да задовоље потребе купаца узимајући у обзир и међународне стандарде за транспорт како би олакшали транспорт. Поред стандарда 230x595 цм Контејнер Кармод је први који производи 300x700 цм демонтажног контејнера. Остале величине контејнера се такође производе на основу захтева купаца.

Која врста тла је потребна за склапање контејнера?

Тло мора бити глатко или треба припремити бетонско тло дебљине 10 цм. Пожељно је оставити довољно простора у угловима како би кабина била усидрена на земљу. Не треба постављати на нестабилну и нематеријалну површину, као што су дрвене даске и сл.

Какав је период гаранције и њених услова за контејнер?

Његова важност да се производ користи у складу са корисничким приручником и условима наведеним у понуди. У случају да се узимају у обзир закашњења, период гаранције је 1 година од дана усаглашавања.

Како је предвиђено грејање и хлађење контејнера?

Наши контејнери уживају у високом нивоу топлотне изолације. Унутрашња температура може се лако регулисати АЦ-ом било којим другим електричним уређајем.

Који су најбољи начини за слање ових контејнера?

"У зависности од величине контејнер се може отпремити и камионима и контејнерима са високим коцкама на мору. Кармод је прва фирма у Турској која имплицира систем равних површина за контејнере од 2.30х5.95 м и 3.00х7.00 м, као пример за дванаест 3.00к7. Контејнери од пластичне масе величине 00 м могу се уградити у један камион._x000D_ "


WhatsApp

контакт

E-mail