Техничке спецификације модуларне кабине

Техничке спецификације модуларне кабине

КАБИНСКЕ ТЕХНИЧКЕ СПЕЦИФИКАЦИЈЕ
ЗЕМЉОТРЕСНО СТАЊЕ 1.степен
КЛИМАТСКО СТАЊЕ Погодно за трећу климатску зону
ОПТЕРЕЋЕЊЕ СНЕГА 80 Kg/m²
БРЗИНА ВЕТРА 80 Км / час (Кабина мора бити причвршћена на земљу)
МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ СТ 37 поцинковани метал
ЦЕМЕНТ ТАБЛА ТС ЕН 634-2 Цемент табла - Класа реакције пожара "Б"

ИЗОЛАЦИЈА
TС ЕН 13165 - Полиуретанска пена - Класа реакције пожара "Б"
КАПАЦИТЕТ ОПРЕМЕ ШАСИЈЕ 200 Kg/m²
БАЗА
СИСТЕМ Користе се на специјално обликованој челичној конструкцији и појединачним профилима од поцинкованог профила. Подручје где се налази кабина мора бити равно.
ПОДНА ОБЛОГА ПВЦ Минефло дебљине 2,5 мм се користи као подна облога на плочама без мириса и ватроотпорне Цементне плоче дебљине 16 мм као основни покривач кабине.
СПОЉАШЊИ ЗИД
КАЛУП СИСТЕМ  Посебне челичне конструкције и алуминијумски калупи. Кабина је израђена од полиестерских сендвич панела, притиском унутар калупа кроз аутоматизовану технологију производње која је једна од њених врста. Растворни гас се уклања са сендвич панела од гелцоата на 50 ° Ц.
СИСТЕМ ПРОИЗВОДЊЕ КАБИНЕ Бити произведен од полиестерског материјала ојачаног влакном стаклом као двослојни полиуретански сендвич панел који се третира унутар пећнице на 50 степени. Након завртања специјално обликованих модуларних плоча заједно, додан је анти-бактеријски неутрални силикон, који штити кабину од воде, снега, прашине, инсеката и бактерија. Осим тога, кабини даје хигијенску и дуготрајну структуру.
НАВЛАКА СПОЉАШЊИХ ПОВРШИНА Отпоран на ултраљубичасто зрачење, на бази полиестера, у белој боји, посебни гелцоат на бази изофталног акрила, даје могућност прања и антикорозивне карактеристикама.
НАВЛАКА УНУТРАШЊИХ ПОВРШИНА Отпоран на ултраљубичасто зрачење, на бази полиестера, у белој боји, посебни гелцоат на бази изофталног акрила, даје могућност прања и антикорозивне карактеристикама
ИЗОЛАЦИЈА ЗИДА 40 густоћа дебљине 35 мм, полиуретанска пена се убризгава употребом италијанске машине од 140 бара.
УНУТРАШЊИ ЗИД
СИСТЕМ Произведени су као специјалне обликоване плоче које су израђене од ГРП полиестера ојачане стакленим влакнима и ињектиране круте полиуретанске пене.
НАВЛАКА УНУТРАШЊИХ ПОВРШИНА Сложене плоче су израђене од изофталичне акрилне специјалне светле беле (флуоресцентне) боје са гелцоатом и полиестром ојачаним стакленим влакном.
ИЗОЛАЦИЈА ЗИДА Густине 42 тврда полиуретанска пена се убризгава дебљином 35 мм коришћењем машине високог притиска унутар панела, што обезбеђује високу изолацију звука.
ОПШТЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ СПОЉАШЊЕГ ЗИДА
Спољашње и унутрашње површине панела Кармод кабина произведене су од мастиластог гелцоат материјала који је отпоран на температуру између +60 и -50 степени. Спољашњи и унутрашњи панели су отпорни на временске услове и имају против корозивне особине. Кабинске плоче се могу прати, нерђајуће су, отпорне су на ротирање и лако се чисте.
КРОВ
КРОВНИ СИСТЕМ  Произведен од полиестерског материјала ојачаног влакном стаклом као двослојни полиуретански сендвич панел. Након завртања специјално обликованих модуларних кровних панела заједно са заптивеним вијцима додан је антибактеријски неутрални силикон који штити кабину опет воде, снијега, прашине, инсеката и бактерија. Осим тога, кабини даје хигијенску и дуготрајну структуру.
КРОВНА ИЗОЛАЦИЈА 42 густина Полиуретанска пена се ињектира.
НАВЛАКА УНУТРАШЊИХ ПОВРШИНА Отпоран на ултравиолетно зрачење, на бази полиестера, у белој боји, посебан гелцоат базиран на изофталној акрилној бази, потпомаже прању, заштити од корозије и рђе.
НАВЛАКА СПОЉАШЊИХ ПОВРШИНА Отпоран на ултравиолетно зрачење, на бази полиестера, у белој боји, посебан гелцоат базиран на изофталној акрилној бази, потпомаже прању, заштити од корозије и рђе.
ВРАТА
 ВАЊСКА ВРАТА Пвц врата беле боје са бравом од еспагнолета. Димензије су 71,5 * 184,5цм и 4 мм дебљине стакла на вратима. Врата се производе у белој боји, могућа промена по жељи купца.
ПРОЗОР
ПРОЗОР  Састоји се од алуминијумског рама белог боје обложеног прахом. Осим ако га не тражи купац, оквири се производе у белој боји.
СТАКЛО Користи се каљено стакло дебљине 4 мм. Ово је у циљу штедње људи у кабини у случају оштећења прозора.
БОЈА
 МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ Од величине 150 * 150 до 270 * 270 димензија поцинковани челични профилИ дебљине 1,5 мм се користе за шасију. За кабине изнад 270 * 270 димензије шасије су израђене од профила, а наноси се један премаз брзе боје.
ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАЦИЈА (прикупљена на унутрашњем углу)
КАБЛО 3Х2.5 НИМ сертификовано кабло прве класе за електричну енергију од 2000 В од 220 В и 2х1.5 ТСЕ (Турски институт за стандарде).
ОСИГУРАЧИ ТСЕ сертификовани, првокласни осигурачи од 16 ампера.
РАСВЕТА ТСЕ сертификовани, првокласни.
ПРЕКИДАЧИ И УТИЧНИЦЕ ТСЕ сертификовани, првокласни.
САНИТАРНИ СИСТЕМ (површински монтирани)
САНИТАРНИ ПРОИЗВОДИ ТСЕ сертификовани, првокласни.
ЦЕВИ ЗА ЧИСТУ ВОДУ ТСЕ сертификовани, првокласни.
ЦЕВИ ЗА ОТПУСНУ ВОДУ ТСЕ сертификовани, првокласни..
НЕОБАВЕЗАН ПРИБОР
Пултови, столови, полице, судопери, жалузине, вентилациони вентилатори, унутрашње преграде и ВЦ су опционални додатци који се могу додати на захтев.
Испорука
У случајевима када је немогуће поставити кран, постоје специјалне шасије које омогућавају транспорт са виљушкама или транспалетом. Возило се мора приближити до подручја на којем ће се кабина преузети.
Кармод монтажне грађевинске технологије имају право да изврше измене у техничким спецификацијама
 

WhatsApp

контакт

E-mail